KARLOVAČKI DANI PIVA 2019.

Tekst: D. S.

Foto: Grad Karlovac

Ovogodišnji Dani piva u Karlovcu održat će se na novim najatraktivnijim lokacijama u središtu grada a ne više na gradskom sajmištu te s novom koncepcijom u periodu od 30. kolovoza do 3. rujna 2019. godine.

Organizator ovogodišnjih, 33. dana piva je Grad Karlovac, izvršni organizatori su Turistička zajednica grada Karlovca i gradska tvrtka Mladost, a ne dosadašnji koncesionari, što je odobrilo i Gradsko vijeće.

Na Danima piva u Karlovcu održat će se gotovo 30 koncerata koji će biti besplatni za posjetitelje, zatim obrtnički sajam, a organizirat će se kvizovi i grafiterske aktivnosti, uz gastronomsku ponudu u gradskom središtu i na Foginovom kupalištu na Korani te na drugoj obali na prostoru SRC-a Korana.

Nositelj brenda karlovačkog piva, Heineken Hrvatska najavio je da će uz redovitu ponudu dvadesetak vrsta pivskih proizvoda tih dana točiti i ‘festivalsko pivo’, rađeno po posebnoj recepturi. Ponudu da predstave svoje proizvode iskoristi će i mnoge hrvatske male pivovare.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon