KALMETA NAJAVIO MINISTRA IZ ZADRA U NOVOJ PLENKOVIĆEVOJ VLADI

Tekst: M. Š.

Foto: ZLZ

Jedan od najzadovoljnijih članova relativnom pobjedom HDZ-a na parlamentarnim izborima bio je Božidar Kalmeta, predsjednik Županijske organizacije HDZ-a i posljednji na kandidacijskoj listi za IX. izbornu jedinicu.

Inače, Kalmeta je jedan od kandidata HDZ-a koji je dobio najviše preferencijalnih glasova što pak govori u prilog tome da ga njegovi sugrađani i dalje prepoznaju kao političara koji je jako puno učinio za Zadar i zadarsku županiju.

Božidar Kalmeta je u izbornoj noći zahvalio svim biračima koji su izašli na birališta i dali glas Hrvatskoj demokratskoj zajednici i koji su prepoznali program i ljude, kako na nacionalnoj razini tako i na lokalnoj, doduše u malo neobičnim okolnostima ispunjenoj koronom. Nadalje, izjavio je da je Hrvatska s Andrejem Plenkovićem sigurna zemlja u sigurnim rukama i sigurnom budućnosti te da je uvjeren da će dobar izborni rezultat u gradu Zadru i Županiji dat za pravo da se zatraži u budućoj Vladi da Zadar i Zadarska županija ima i jedno mjesto ministra.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon