KALINIĆ: EUROVIZIJA 2023. POKAZUJE DA JE BIJELA CIVILIZACIJA NA IZDISAJU

Tekst: Panopticum

Foto: Z1/RAI

Pavle Kalinić poznati stručnjak za sigurnost na Z1 televiziji je u ponedjeljak, 15. svibnja 2023. komentirao aktualne komunalne i sigurnosne teme, ali se osvrnuo i na ovogodišnju Euroviziju. Rekao je, među ostalim, da takva manifestacija pokazuje “da je bijela civilizacija na izdisaju!”

Osim toga Kalinić je komentirao događaje nakon stravične pucnjave u jednoj beogradskoj osnovnoj školi, u kojoj je živote izgubilo devetero djece i jedan muškarac te sličnog događaja nekoliko dana kasnije. Naime, mnogi se nakon toga s pravom pitaju – jesu li hrvatske škole dovoljno sigurne, znamo li što se događa s našom djecom, može li se ovakvo nešto dogoditi i kod nas? Neki kažu, sve to ne čudi jer okruženi smo nasiljem i krvoprolićem – od filmova i serija preko video-igara do stvarnoga života. Nasilje u obitelji, nasilje na ulici, nasilje na sportskim manifestacijama, nasilje među državama, poput sada već više od godinu dana duge ruske agresije na Ukrajinu.

Ove, ali i druge zanimljive teme, mogu se pogledati u nastavku teksta u kraćem video prilogu Z1 Tv s uvijek britkim Pavlom Kalinićem.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon