“KAKO SE DOBRO POSVAĐATI?” – TRIBINA O UMIJEĆU RJEŠAVANJA SUKOBA

Tekst: D. D.

Foto: M. R.

U svijetu obilježenom različitim mišljenjima i suprotstavljenim interesima, umijeće rješavanja sukoba i poticanje kulture međusobnog razumijevanja nikada nije bilo važnije. Povodom toga zagrebački Psihološki centar Carpe Diem u subotu, 25. studenog 2023. godine organizira tribinu i predavanje na temu „Kako se dobro posvađati?“ Ovaj događaj nije samo prilika za učenje i stjecanje znanja, već i prilika za zajedničko istraživanje kako graditi mostove razumijevanja u svijetu gdje su sukobi sastavni dio naše stvarnosti.

Na tribini će bit riječi o uzrocima sukoba među ljudima, kakva je to učinkovita međuljudska komunikacija te koje su strategije rješavanja sukoba. Također, bit će riječi i o odnosu pojedinca prema samom sebi, odnosu prema drugoj osobi te odnosu pojedinca prema grupi.

Na događaju će govoriti Ljubica Uvodić Vranić, priznata stručnjakinja u području psihologije koja se istaknula po svojim knjigama i predavanjima o temama vezanim uz međuljudske odnose i osobne promjene te koja ima dugogodišnje iskustvo u radu s ljudima. Bogato iskustvo i stručnost psihologinje Uvodić Vranić pružit će uvid u ključne strategije za konstruktivno nosanje s nesuglasicama. Također, na tribini će govoriti i Domagoj Dalbello, psiholog i psihoterapeut s iskustvom u radu s djecom i mladima.

Ovo predavanje otvoreno je za sve koji žele poboljšati svoje vještine rješavanja sukoba, bez obzira radi li se o radnom okruženju, obiteljskim odnosima ili širem zajedničkom kontekstu. Svi koji rade s ljudima, ali i oni koji se u svakodnevnom životu susreću s konfliktnim situacijama, pronaći će vrijedne uvide koje mogu odmah primijeniti.

Predavanje će se održati u prostorijama Psihološkog centra Carpe Diem u Grškovićevoj ulici 35 u Zagrebu. Na predavanje se možete prijaviti putem obrasca na poveznici https://forms.gle/ajhEz2QZTJvh29hw7.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon