JELENA PAVIČIĆ VUKIČEVIĆ KANDIDATKINJA ZA GRADONAČELNICU ZAGREBA

Tekst: R. F.

Foto: Grad Zagreb

Stranka rada i solidarnosti Bandić Milan-365 održala je sjednicu Predsjedništva u četvrtak, 18. ožujka 2021. u popodnevnim satima. Nakon sjednice i tjedan dana nakon izjašnjavanja članova stranke objavili su jednoglasnu odluku da će kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba biti Jelena Pavičić Vukičević.

Kandidatkinja stanke rada i solidarnosti u svom prvom nastupu nakon sastanka Predsjedništva stranke izjavila je da vjeruje kako može odvesti stranku do pobjede na predstojećim lokalnim izborima te najavila dvije novine, a to su uključivanje građana u odlučivanje te urbanu obnovu. Prema posljednjim anketama Pavičić Vukićević stoji vrlo dobro i nije bez šansi za plasman u drugi krug.

Da podsjetimo, Jelena Pavičić Vukičević suradnica je preminulog gradonačelnika Milana Bandića od samih početaka, a i sama ima dugogodišnje iskustvo u upravljanju gradom na radnim mjestima zamjenice i gradske pročelnice. Osim toga, bila je tajnica zagrebačke gradske organizacije SDP-a, zastupnica u Gradskoj skupštini i saborska zastupnica.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon