JADROLINIJA UVODI IZRAVNU KATAMARANSKU LINIJU ZADAR-ANCONA-ZADAR

Tekst: R. F.

Foto: Jadrolinija

Od petka, 31. srpnja 2020. godine Jadrolinijin katamaran Jelena će povezivati Zadar i Anconu. Na ovaj način će se putnicima iz Italije omogućiti direktan dolazak u Zadar najmodernijim katamaranom u floti Jadrolinije. Kapacitet katamarana Jelena je više od 400 putnika, a brzina koju može doseći je 40 čvorova. Putovanje iz Zadra do Ancone ili obratno traje 3 i pol  sata.

Prema redu plovidbe, katamaran će ploviti iz Zadra za Anconu pet puta tjedno, i to:  utorak, četvrtak, petak, subota i nedjelja – s polaskom iz Zadra u 8 sati ujutro, a iz Ancone za Zadar u te iste dane s polaskom iz Ancone u 14 sati. Karte za brzobrodsku katamaransku liniju su u prodaji i mogu se kupiti preko prodajnih kanala Jadrolinije – online, zatim mobilne aplikacije mJadrolinije ili na svim prodajnim mjestima Jadrolinije.

U duhu mediteranske turističke zemlje, poručuju iz Jadrolinije, s novom brzobrodskom linijom Zadar – Ancona – Zadar, obale Jadrana  nikada nisu bile bliže.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon