JADROLINIJA UVELA ON LINE REZERVACIJE ZA TRAJEKTE

Tekst: Panopticum

Foto: Jadrolinija

Ako poželite posjetiti neki od hrvatskih otoka,  ove ćete godine po prvi put imati priliku putovati Jadrolinijinim trajektima bez čekanja u kolonama u pristaništima i to uz pomoć  nove besplatne mobilne Jadrolinije aplikacije.  S tom aplikacijom možete kupiti kartu on line, kao i vidjeti red plovidbe i provjeriti stanje na cestama. Nakon aktivacije aplikacije, možete izraditi profil, za koji ćete napisati ime i prezime, adresu, telefon i e-mail. Vaš profil pamtit će  putne karte, a ako imate i otočnu iskaznicu za popuste i ona će biti pohranjena na vašem profilu.

Uz aktualno stanje u prometu, uz aplikaciju možete doznati i sve aktualnosti kao što su online noviteti kod plaćanja karata za trajekte i katamarane. Nadalje, rezervacija karata za vozila za određeno vrijeme polaska uvedena je na državnim trajektnim linijama Makarska – Sumartin, Split – Vis, Split – Rogač i Trogir – Drvenik Veli – Drvenik Mali, te na linijama Zadar – Mali Lošinj, Zadar – Ist, Zadar – Brbinj, Zadar – Bršanj, Šibenik – Žirje i Valbiska – Lopar. Time putna karta ujedno postaje rezervacija za mjesto na trajektu i garantira polazak u željeno vrijeme. Za ljetni period, Jadrolinija savjetuje da putnu kartu kupite ranije kako biste bili sigurni da ćete putovati upravo tada kada želite, a u luku je potrebno doći sat vremena prije polaska trajekta. Dolaskom u luku, lučki redari osigurat će nesmetani ulazak na trajekt sukladno putnoj karti odnosno rezervaciji.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon