JADROLINIJA PRESELILA U NOVU POSLOVNICU U GAŽENICI

Tekst: R. F.

Foto: HRT

Poslovnica Jadrolinije u novoj zadarskoj luci u Gaženici preselila je iz montažne kontejnerske zgrade u novi putnički terminal, pa se karte za trajekte od  22. veljače 2019. kupuju u novom prostoru. Poslovnica je sada bliže ukrcajnim rampama za trajekte, te novoj autobusnoj postaji gradskog prijevoza i predstavlja novo nautičko lice grada Zadra.

Putnici se od danas navikavaju na novo prodajno mjesto Jadrolinije, no unatoč obavijesti na staroj zgradi da se šalteri trajno zatvaraju i sele u novi putnički terminal, pojedinci još uvijek odlaze po kartu tamo gdje su navikli. No, sve u svemu, uglavnom su zadovoljni novim prostorom, a i okolišem na kojemu je sada raspoređeno desetak pametnih klupa s priključcima za punjenje mobitela i laptopa. A dok čekaju na trajekt na obližnje otoke, oni najmlađi mogu vrijeme skratiti na originalnom igralištu u obliku broda.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon