JADROLINIJA NA TURISTIČKOJ RADIONICI U TALIJANSKOM BARIJU

Tekst: B. D.

Foto: Jadrolinija

Jadrolinija, hrvatski nacionalni brodar sudjelovao je početkom studenog 2022. godine u Bariju na turističkoj radionici pod nazivom “Travel Open Day”. Međunarodnu radionicu je organizirao talijanski specijalizirani časopis za turizam “Travel Quotidiano”.

Travel Open Day serija je radionica koje se održavaju diljem Italije u organizaciji časopisa i portala u čijem su fokusu stručnjaci u turizmu. Navedene radionice u Italiji omogućavaju susrete touroperatora i prijevoznika kao i drugih profesionalaca u turizmu. U Bariju su sudjelovale putničke agencije i touroperateri iz talijanskih pokrajina Puglia i Basilicata, uključujući gradove Bari, Taranto, Lecce, Foggia i Matera.

Kako navode iz Jadrolinije, bila je to izvrsna prilika za razmjenu ideja i iskustava te stvaranju novih prodajnih mreža i poslovnih kontakata između zemalja koje dijele Jadransko more.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon