IZLOŽBOM U ŠIBENSKOM AZIMUTU ZAVRŠAVA JADRANSKA TURNEJA ANDREJA KLJAKOVIĆA

Tekst: R. F.

Foto: TZ Šibenik

Art Field projekt kluba Azimut u četvrtak, 3. rujna 2020. predstavio je završnu ovogodišnju izložbu „Visual Art“ likovnog i vizualnog umjetnika Andreja Kljakovića. Šibenska izložba Andreja Kljakovića dio je Art Filed kulturno-umjetničkog projekta kluba Azimut s ciljem oživljavanja stare gradske jezgre grada Šibenika raznim umjetničkim sadržajima. Izložba ostaje otvorena do 30 rujna 2020. Inače, u protekloj godini pod projektom Art Field predstavljeno je ukupno 12 različitih programskih aktivnosti. Art Field je uključen u program koji se dijelom financira iz proračuna Grada Šibenika i TZ-a Grada Šibenika.

Prema neslužbenim izvorima ovogodišnja jadranska turneja likovnog umjetnika Andreja Kljakovića pobudila je veliko zanimanje u kulturnim krugovima na način da je likovni umjetnik već neformalno započeo preliminarne razgovore za nekoliko samostalnih izložbi u sljedećoj kalenadarskoj godini od kojih bismo posebno izdvojili moguće izložbe u Galeriji Scorpion na Palmižani, zatim u galeriji Fritzl u Malom Lošinju, galeriji Kortil u Rijeci i još nekima.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon