IZLOŽBA NATURALNA SEMANTIKA U GALERIJI KORTIL

Tekst: A. Bernard

Foto: HKD

U srijedu, 2. prosinca 2020. u Galeriji Kortil u Rijeci se otvara pretposljednja ovogodišnja izložba pod nazivom Naturalna semantika autora Azre Svedružić i Demirela Pašalića. Ulaz na izložbu je slobodan. Izložba ostaje otvorena do 15. prosinca 2020. a može se posjetiti u redovnom radnom vremenu galerije – radnim danom od 10 do 13 i od 17 do 20 sati te subotom od 10 do 13 sati.

Naturalna semantika multimedijalna je izložba i dio je šireg projekta “Slušaj šume” objavljenog na adresi www.slusajsume.com. Naturalnom semantikom stvoren je bio-informatički krajolik koji inzistira na posthumanizmu, socijalnoj ekologiji i umjetničkom djelu kao polju promjena, napretka, neprestane kreacije i potrage. Naime, Naturalnom semantikom autori predstavljaju šumu kao morfološku mrežu i prostorni web u kojoj semantika istražuje konekciju između prirode ljudi, prirode djela i prirode.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon