IZLOŽBA: ANIMALIZAM U NOVIJOJ HRVATSKOJ FOTOGRAFIJI

Tekst: M. Š.

Foto: HDLU Zagreb

U ponedjeljak, 17. veljače 2020. u 19 sati u Fotogaleriji Dubrava pri Kulturnom centru Dubrava, otvara se skupna izložba fotografija članova i prijatelja HDLU Zagreb, pod nazivom ”Animalizam u novijoj hrvatskoj fotografiji”. Na izložbi će biti izložene 44 fotografije prikupljene natječajem, kojega je HDLU Zagreb organizirao u siječnju 2020. za umjetnike koji su članovi svih strukovnih likovnih udruga u Hrvatskoj. Izlagači: Antonija Cesarec, Zvonimir Čačić, Rajko Đedović, Krešimira Gojanović, Čedomil Gros, Valentina Kasapović, Ivana Keser, Biljana Knebl, Ivana Kolić, Nino Salkić, Igor Šeler, Sonja Šimatić, Robert Štimec, Noel Šuran, Aleksandar Tomulić, Siniša Uštulica.

Izložbu će otvoriti predsjednica HDLU Zagreb, Krešimira Gojanović i Svebor Vidmar, voditelj Fotogalerije NS Dubrava, a ostaje otovorena do 5. ožujka 2020. Izložba se može pogledati radnim danom od 10 do 20 sati. Subotom i nedjeljom Fotogalerija je zatvorena. Ulaz je slobodan.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon