IZGRADNJOM HOTELA MÖVENPICK SPLIT POSTAJE CENTAR TURISTIČKIH INVESTICIJA U RH

Tekst: A. Radoš

Foto: K. Zanić

Nakon najave izgradnje hotela na splitskom Žnjanu koji će poslovati pod poznatim brendom Mövenpick globalne grupacije Accor, ovaj veliki turistički projekt ima nove snažne investitore. Tvrtki MPPD na projektu pridružile su se nove investicijske grupe iz Calgaryja i Praga pa je početak gradnje najiščekivanije turističke investicije u Dalmaciji najavljen za jesen ove godine.

Grupacija iz Calgaryja sa 75 godina iskustva na tržištu nekretnina u projekte u Kanadi i Americi ulaže više od dvije milijarde kanadskih dolara, a poznata je po izgradnji boutique hotela Mercer u Canmoreu u Alberti u Kanadi.

Projekt za novi Mövenpick Split sa 156 soba osmišljen je obzirom na činjenicu prepoznavanja ogromnog investicijskog potencijala u Hrvatskoj – atraktivnoj turističkoj zemlji i gradu Splitu kao iznimno traženoj destinaciji.

Novi partneri najavljuju još turističkih investicija u Hrvatskoj, a tome u prilog ide i njihovo višegodišnje iskustvo na sličnim projektima. Tvrtka MPPD široj je javnosti postala poznata nakon što je Accor dovela u Hrvatsku, upravlja imovinom hotela Mövenpick Zagreb, a u glavnom će gradu u siječnju 2024. otvoriti i prvi hotel Pullman, još jedan brend iz Accorovog portfelja.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon