IT OBILJEŽAVA 60. GODINA POSTOJANJA 

Tekst: Panopticum/IT

Foto: IT

Hrvatski Institut za turizam najavljuje obilježavanje 60. obljetnice postojanja, koju će obilježiti s međunarodnom znanstvenom zajednicom i cjelokupnom stručnom javnosti, u studenom 2019. godine. Povodom te prigode organizira Međunarodnu znanstvenu konferenciju – International Tourism Conference Dubrovnik (ITCD), koja će se održati od 6. do 9. studenog 2019. Konferencija će nastojati dati odgovore na mnoga ključna pitanja o turizmu i njegove (ne)održive budućnosti. Glavna tema konferencije je: “Turizam u VUCA svijetu: prema eri (ne)odgovornosti” (“Tourism in the VUCA World: Towards the Era of (Ir)Responsibility”).

Institut za turizam jedini je znanstveni javni institut u Hrvatskoj specijaliziran za istraživanje i konzalting u turizmu. Svoje iskustvo temelji na znanstvenom radu, kontinuiranim istraživanjima i stalnom usavršavanju multidisciplinarnog radnog tima. Integrirani pristup turističkom razvoju i upravljanju koji uvažava razvojne aspekate poduzeća, turističke destinacije i nacionalnu turističku politiku, strateška je odrednica djelovanja Instituta.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon