INICIJATIVA MLADIH ZA LJUDSKA PRAVA O INKLUZIJI RANJIVIH MLADIH U AKTIVNOSTI ORGANIZACIJA

Tekst: M. S.

Foto: YIHR

Za sve osobe koje mentoriraju mlade u svojim organizacijama bilo kao volontere, suradnike ili radnike, do kraja 2021. godine u digitalnom YIHR.hubu Inicijativa mladih za ljudska prava organizira seriju kratkih besplatnih online treninga o inkluziji ranjivih mladih u aktivnosti organizacija.

Zainteresirani mentori mogu sudjelovati samo na jednom ili na svim treninzima u ovogodišnjem ciklusu, a po njegovom završetku dobit će potvrde o sudjelovanju. Treninzi koji će se održati u sljedeća 2 tjedna, odnosno u prosincu 2021. godine su:

  1. trening: Inkluzija mladih LGBTIQ+ osoba u aktivnosti OCD-ova održatće se 1. 12. 2021. od 10 do 12 sati putem platforme ZOOM. Trening će voditi Daniel Martinović iz Duginih obitelji. Prijave su otvorene do 30. 11. 2021. do 16 sati, a potrebno se prijaviti putem ovog OBRASCA.
  2. online trening: Uključivanje mladih Romkinja i Roma u rad OCD-ova održava se odmah dan nakon – 2. 12. 2021. od 14 do 16 sati, a voditće ga Sandra Kasunić iz CMS-a i Siniša-Senad Musić iz ROM HR. Prijave su otvorene do 1. 12. 2021. do 16 sati. Prijavni obrazac dostupan je OVDJE.
  3. trening: Lakše uključivanje gluhih i nagluhih mladih osoba u organizacije bit će održan tjedan nakon, 9. 12. 2021. od 15 do 16 sati. Voditeljice ovog treninga će biti Tea Domin, Ivona Mlakar i Justina Zajc iz Hrvatskog saveza gluhih i nagluhih. Prijave su otvorene do 8.12. 2021. do 16 sati, a možete se prijaviti klikom na ovaj LINK.

Social Innovators projekt, u sklopu kojeg se održavaju ovi edukativni treninzi, financiran je od strane Islanda, Norveške i Lihtenštajna kroz EEA and Norway Grants Fund for Youth Employment. Više informacija dostupno je na internet stranici Inicijativa mladih za ljudska prava.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon