IMPERIJAL PONOVO NA KISOCIMA

Tekst: D. S.

Foto: Imperijal

Ovih dana, točnije od 19. prosinca 2019. godine, na tržištu se ponovo pojavio Imperijal u tiskanom izdanju. Prema podacima iz impressuma Imperijal će izlaziti kao dvotjednik, a nova v.d. glavna uredniica je Irena Divković Milanović, nekadašnja urednica informativnog programa na televiziji Z1 i bivša novinarka Imperijala dok je zamkenik urednika Dražen Boroš, nekadašnji novinar Glasa Slavonije i donedavni urednik tjednika 7dnevno. Kao direktor izdanja naveden je Zoran Milanović,  bivši novinar i politički komentator Vjesnika.

Da podsjetimo, u svojoj burnoj prošlosti Imperijal se na kioscima pojavljivao kao dvotjednik i mjesečnik i do sada je triput prestajao izlaziti. Naime, Imperijal je ostao zapamćen po nekolicini skandala i afera. Premda su se mnogi novinari zgražali nad Imperijalom, kasnije se pokazalo kako je ta novina iznjedrila mnogo poznatih novinarskih imena. Članovi redakcije bili su: Zrinka Ferina glavna urednica Extre, Vladimir Milinović zamjenik glavnog urednika Playboya, Večernjeg lista i 24 sata, zatim Senad Pašić glavni urednik Arene, Mladen Kristić nekadašnji izvršni urednik Arene, Vedran Strukar, Josipa Pavičić, Domagoj Margetić, Velimir Bujanec i Mustafa Topčagić.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon