IATA PRODULJILA CETIFIKAT MZL ZAGREB DO 2023. GODINE PREMA PROGRAMU ISAGO

Tekst: C. M. L.

Foto: MZLZ

MZL Zagreb je u studenom mjesecu 2019. godine, kao prvi pružatelj zemaljskih usluga u Hrvatskoj, certificiran od strane međunarodne udruge zračnih prijevoznika – IATA (International Air Transport Association) prema ISAGO programu (IATA Safety Audit for Ground Operations). U novoj procjeni standarda kvalitete kompanija MZL Zagreb dobila je u ponedjeljak, 16. studenog 2021. produljenje ISAGO Certifikata za naredno razdoblje u trajanju od dvije godine, odnosno do studenoga 2023.

ISAGO Certifikat potvrđuje da  MZL Zagreb obavlja usluge zemaljskih operacija u Zračnoj luci Franjo Tuđman, prema najvišim standardima kvalitete i sigurnosti, propisanim od strane IATA-e u različitim disciplinama zemaljskih usluga: Organizacija i upravljanje (ORM), Opterećenje i uravnoteženje zrakoplova (LOD), Opsluživanje i utovar zrakoplova (HDL), Kretanje zrakoplova po zemlji (AGM), Rukovanje robom i poštom (CGM) i Prihvat i otprema putnika i prtljage (PAB).

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon