I ŠEKS USKRSNUO NA SKUPU U GOSPIĆU

Tekst: Panopticum/Lika online

Foto: Lika online

Umjesto proslave Dana žena, HDZ je 8. ožujka 2019. godine  u Gospiću održao zajednički skup s koalicijskim partnerima na kojem je sa svojim ministrima  Olegom Butkovićem, Gabrijelom Žalac, Tomom Medvedom i Tomislavom Ćorićem bio nazočan i premijer RH i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković. On je u svom motivacijskom govoru istaknuo da su svi izbori važni i da su za HDZ test povjerenja, te pozvao birače da na nedjeljnim izborima za županijsku skupštinu pokažu to povjerenje, jer je ta pobjeda u Ličko-senjskoj županiji važna za smjer razvoja gospodarstva, demografsku obnovu, te za gospodarenje prirodnim resursima kakve nema nitko u Hrvatskoj.
Od visokih dužnosnika ostati će zabilježen nastup predsjednika Sabora, Gordana Jandrokovića kao i jednog od najstarijih članova HDZ-a, Vladimira Šeksa. Iako je u svom govoru Marijan Kustić naveo da nitko izvan Ličko-senjske županije nije došao na skup, registarske tablice vozila parkiranih uz dvoranu gdje se održavao skup govore drugačije. Slučajno ili ne, na skupu nije bio potpredsjenik Sabora RH i HDZ-a, Milijan Brkić.

Za glazbeni dio HDZ-ovog skupa pobrinuo se pjevač Mate Bulić, a nakon što je program okončan, ostao je nepoznat podatak koliko je tom prilikom stradalo ličke janjetine.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon