I DALJE OTVOREN NATJEČAJ ZA KRATKE FILMOVE NA MFF

Tekst: D. Sremiš

Foto: www.motovunfilmfestival.com

Motovun Film Festival (MFF) i dalje ima objavljen poziv za prijave filmova u kratkometražnom programu ovogodišnjeg festivala koji se održava od 23. do 27. srpnja 2019. godine. Prijave se primaju do 15 . svibnja, putem platforme FilmFreeway. Prijaviti se mogu filmovi u trajanju do dvadeset minuta koji su proizvedeni nakon 1. sijecnja 2018. godine. Filmovi moraju biti hrvatske premijere, a izbornik programa odabrat će dvadeset naslova koji će biti prikazani u natjecateljskom programu festivala.

Nadalje, od ove godine Motovun Film Festival partner je nagrade za najbolji kratki film Europske filmske akademije, što znači da će europski film  iz  motovunskog programa po odabiru festivalskog žirija biti jedan od 20 filmova koji ulaze u konkurenciju za „europski Oscar, prestižnu nagradu za najbolji kratki film godine u EU. Osim toga, a u cilju promocije domaćih i regionalnih filmova i autora, Motovun Film Festival otvara mogućnost prijave filmova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenije i Srbije bez naknade za prijavu.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon