HUP OBILJEŽIO 30 GODINA POSTOJANJA

Tekst: Panopticum

Foto: Vlada RH

Hrvatska udruga poslodavaca (HUP) obilježila je u četvrtak, 9. studenog 2023.  u Zagrebu 30 godina rada, a svečanosti je prisustvovao i premijer Andrej Plenković čestitajući poslodavcima na svemu što rade za hrvatsko gospodarstvo, društvo i zaposlenike.

Premijer Plenković je izjavio tom prilikom kako je doprinos poslodavaca u društvu i gospodarstvu velik, kako su oni ti koji imaju hrabrost, ideju, inicijativu, znanje, organizacijske sposobnosti u tržišnom gospodarstvu osigurati dobrobit ne samo sebi, nego i drugima, zahvaljujući proizvodnji i uslugama kojima se bave. HUP okuplja 6500 kompanija u Hrvatskoj.

Glavna direktorica HUP-a, Irena Weber, istaknula je u svom obraćanju kako je obilježavanje 30 godina HUP-a prilika da se prisjete svojih početaka, proslave sadašnjost i pogledaju prema budućnosti.

Predsjednik HUP-a, Mihael Furjan, napomenuo je kako je HUP respektabilna institucija te kako vjeruje da je pred njima puno projekata koji će doprinijeti razvoju gospodarstva, boljoj poslovnoj klimi te boljem životu hrvatskih građana.

Podsjetimo, HUP je osnovan 1993. godine kao dobrovoljna, neprofitna i neovisna udruga poslodavaca koja štiti i promiče prava i interese svojih članova. Ima 30 granskih udruga te urede u Rijeci, Osijeku, Splitu i Varaždinu.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon