HUMINATRNA AKCIJA ZA OBNOVU ZGRADE KIRURGIJE KLAIĆEVE BOLNICE

Tekst: H. H.

Foto: N1

Kao što je poznato 22. ožujka 2020. godine snažan potres je pogodio Zagreb. Veliki dio grada je oštećen, a među njima je i Klinika za dječje bolesti Zagreb čiji su odjeli dječje kirurgije evakuirani i zatvoreni. Upravo zbog toga je pokrenut humanitarni twich stream od strane streamera Hrvoja Horvata i ravnatelja bolnice u Klaićevoj, prof. Gorana Roića koji će se održati u utorak, 5. svibnja 2020. Donacije se mogu uplatiti izravno na račun Klinike za Dječje bolesti Zagreb: https://www.kdb.hr/zelite-donirati. Stream je vrlo interaktivan te svi gledatelji mogu sudjelovati kroz chat u streamu. Kanal streama: www.twitch.tv/porta7511 a održava se pod motom “Dječja bolnica Klaićeva sada treba tebe!”

Ovoj humanitarnoj akciji priključilo se Hrvatsko Veleposlanstvo u Poljskoj, Hrvatsko Veleposlanstvo u SAD-u, te mnoge hrvatske i inozemne tvrtke.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon