HTZ OTVORIO NATJEČAJ ZA GODIŠNJE TURISTIČKE NAGRADE

Tekst: B. Dobrijević

Foto: HRT

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) otvorila je online prijave za Godišnje hrvatske turističke nagrade 2019. godine. Nagrade biti dodijeljene u sklopu Dana hrvatskog turizma koji se ove godine prvi put održavaju u Slavoniji budući ova kalendarska godina predstavlja prekretnicu u razvoju turizma hrvatskog kontinenta, a što je jedan i od prioriteta Vlade RH.

Rok za podnošenje kandidatura za kategorije nagrada Destinacija godine, Nagrada za održivi turizam, Inovacija godine, Atrakcija godine  i „Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine“ je 1. srpanj 2019. godine, osim za Hrvatsku turističku nagradu, odnosno Godišnju nagradu „Anton Štifanić“ i Nagradu za životno djelo, koji istječe 31. kolovoza 2019.

U 2019. godini uvedene su dvije nove potkategorije i to – Najuspješnija destinacija kulture i gastronomije te Najuspješnija nautička destinacija. Osim toga, u kategoriju odmorišnog turizma mogu se prijaviti destinacije iz kontinentalnog i primorskog dijela Hrvatske, a u kategoriji Atrakcija godine uvedena je nova potkategorija Prirodna atrakcija godine. Podnošenje kandidatura obavlja se isključivo putem online prijavnica dostupnih na službenoj internetskoj stranici HTZ-a.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon