HRVATSKO GOSPODARSKO IZASLANSTVO U POSJETI DRŽAVI IZRAEL

Tekst: M. Š.

Foto: HGK

Sektor za međunarodne poslove i EU pri Hrvatskoj gospodarskoj komori (HGK) u suradnji s Hrvatsko-izraelskim poslovnim klubom i Veleposlanstvom Države Izrael u Republici Hrvatskoj organizira posjet hrvatskoga gospodarskog izaslanstva Državi Izrael u periodu od 16. do 20. svibnja 2020. godine.

U sklopu posjeta održat će se Izraelsko-hrvatski gospodarski forum na kojem se očekuje sudjelovanje predstavnika izraelskih i hrvatskih tvrtki i institucija. Primarni fokus posjeta s forumom je na gospodarska područja u turizmu, poljoprivredi i prehrambenoj industriji, zdravstvu i farmaceutskoj industriji, IT-u, kibernetičkoj sigurnosti, prometu i pametnoj mobilnosti te zaštiti okoliša.

Osim gospodarskog foruma za vrijeme posjeta Državi Izrael planira se organizacija i dodatnih sadržaja za predstavnike gospodarskog izaslanstva. Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u posjetu hrvatskoga gospodarskog izaslanstva Državi Izrael dodatne informacije moguće je dobiti putem internetske stranice HGK.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon