HRVATSKA TURISTIČKA DIPLOMACIJA: HTZ TRAŽI OSAM DIREKTORA PREDSTAVNIŠTAVA I JEDNOG ZA VODITELJA ISPOSTAVE

Tekst: Panopticum

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Temeljem nedavno održane sjednice Turističkog vijeća,  Hrvatska turistička zajednica (HTZ) je u perodu od 31. kolovoza do 15. rujna 2021. putem svojih službenih interentskih stranica otvorila natječaj za izbor i imenovanje osam direktora predstavništava i jednog voditelja ispostave Hrvatske turističke zajednice u inozemstvu. Naime, prema donešenoj odluci, natječaj se odnosi na predstavništva HTZ-a sa sjedištem u Bruxellesu za zemlje Beneluxa, zatim Francuske sa sjedištem u Parizu, Italije sa sjedištem u Milanu, Južne Koreje sa sjedištem u Seoulu, Njemačke sa sjedištem u Frankfurtu, Poljske sa sjedištem u Varšavi, Rusije sa sjedištem u Moskvi, SAD-a sa sjedištem u New Yorku te na ispostavu HTZ-a u Münchenu.

Pisane prijave će se zaprimati s rokom od 15 dana od dana objave natječaja a Odluku o imenovanju direktora predstavništava donijet će Turističko vijeće HTZ-a. Za potrebe provedbe natječaja Turističko vijeće HTZ-a je oformilo Povjerenstvo za evaluaciju pristiglih kandidatura koje će provesti intervjue s odabranim kandidatima. O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u roku od 8 dana od donošenja odluke Turističkog vijeća HTZ-a.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon