HRT UGOSTIO BUDUĆEG PREMIJERA REPUBLIKE HRVATSKE

Tekst: Panopticum

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Video: HRT

Nekadašnji voditelj Fonda za obnovu Grada Zagreba Damir Vanđelić gostovao je u nedjelju, 19. lipnja 2022. na HRT-u. Govorio je o svojoj udruzi Zrin i kako može odgovoriti na hrvatske probleme, poput inflacije, lopovluka, siromaštva kao i o sve većem broju odlaska ljudi iz zemlje.

Portal Panopticum već je nekoliko mjeseci u posjedu liste s imenima ministara u budućoj vladi Damira Vanđelića od kojih samo ime na poziciji ministra kulture izaziva određene dvojbe. Sve drugo moglo bi rezultirati uspješnim spojem novog vala hrvatske politike i poduzetništva uz gospodarski zaokret kakav se mogao isčitati iz posljednjeg Vanđelićevog gostovanja na javnoj televiziji unatoč jeftinom voditelju provokatoru duboko usidrenom u strukturama na Prisavlju. Cijeli intervju Damira Vanđelića dostupan je na inertnetskoj poveznici HRT-a i donosimo ga u nastavku teksta.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon