HGK OTVORILA PREDSTAVNIŠTVO U BEČU

Tekst: Leopold Spitz

Foto: Croatian Embassy in Austria

U srijedu, 14. prosinca 2022. je u Beču otvoreno predstavništvo Hrvatske gospodarske komore (HGK) u Austriji. Uz predsjednika HGK-a Luku Burilovića i direktorice Predstavništva Daniele Reinisch na prigodnoj svečanosti sudjelovali su i predsjednik Hrvatske turističke zajednice (HTZ) Kristjan Staničić i veleposlanik RH u Austriji Daniel Glunčić, a o svojim poduzetničkim iskustvima i izazovima govorili su predsjednik Uprave tvrtke Laser Inženjering Anđelko Kaščel te voditelj izvoza tvrtke Belje Plus Marko Žeravica koji je istaknuo ulogu predstavništva kao centralnog mjesta na kojem će se moći dobiti prave i konkretne informacije važne izvoznicima te ostvariti neke nove vidove suradnje s AT partnerima i tvrtkama.

Svečanom činu nazočili su i predstavnici Austrijske gospodarske komore Wirtschaftskammer na čelu s glavnim tajnikom Karlheinz Kopfom, direktorom ureda HTZ-a u Beču Branimirom Tončinićem te austrijski i hrvatski gospodarstvenici. Predstavništvo HGK-a smješteno je na adresi Mariahilferstrasse 31 u 7. bečkom bizirku koja je ujedno i nova adresa predstavništva HTZ-a u Beču.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon