HDZ ZASAD JEDINI ISTAKNUO KANDIDATA ZA GRADONAČELNIKA KARLOVCA

Tekst: B. D.

Foto: HVZ

Dok Zagreb i drugi gradovi u Hrvatskoj dva mjeseca prije lokalnih izbora bilježe velik broj kandidata među pretendentima za gradonačelničku fotelju, Karlovac trenutno ima samo jednog kandidata, sadašnjeg gradonačelnika Damira Mandića. Naime, kandidate za gradonačelnika i zamjenicu grada Karlovca – Damira Mandića i Ivanu Fočić, javno je do sad predstavio samo HDZ, dok ostale stranke i nezavisne liste zasad nisu izašle sa svojim programima i kandidatima iako su lokalni izbori praktično pred vratima.

U Karlovcu se neslužbeno može saznati da na predstojeće lokalne izbore izlaze sigurno SDP, zatim Nezavisna lista Davora Petračića, Možemo!, ProbudikA, Živi zid, Domovinski pokret, Most, HNS i Reformisti. Ono što se trenutno ne zna jest da pojedine stranke još nisu odlučile hoće li imati svoje kandidate za gradonačelnika Karlovca ili će se udružiti oko jednog kandidata za gradonačelnika.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon