GUILLAUME FAYE: GUERRE CIVILE RACIALE

Tekst: D. B./Panopticum

Foto: www.librairiefrancaise.fr

U Francuskoj je ovih dana objavljeno novo izdanje knjige „GUERRE CIVILE RACIALE” (Rasni građanski rat), novinara Guillaume Fayea. Knjiga je prvi puta objavljena u ožujku 2019. godine i bila ubrzo razgrabljena, da bi nedavno izašlo novo izdanje. Francuska javnost oduvijek je navikla na publicističke bestsellere o aktualnim temama, ali ovaj je poseban jer je Fayeova knjiga politički krajnje nekorektna pa izaziva žestoke reakcije.

Naime, autor predviđa da će u razdoblju od 2025. do 2050. godine u Europi izbiti rasni građanski rat između domaćeg, bijelog stanovništva i afro-arapskih imigranata, koji će početi u Francuskoj i u kojem će se odlučiti daljnja sudbina Europe i zapadne civilizacije. Prema autoru, jedini spas za Europu je pobjeda autohtonih stanovnika i protjerivanje afro-arapskih imigranata, za što je uveo i novi termin – “demigracija”.

Među mnogobrojnim komentarima ima i onih koji raspravljaju gdje bi se trebalo preseliti da se izbjegne taj rat. Najsigurnijim skloništem takvi smatraju zemlje istočne Europe i Rusiju.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon