GRAĐEVINSKA BARUNICA I DALJE NA ČELU GLAS

Tekst: B. D.

Foto: HINA

Dosadašnja predsjednica Građansko-liberalnog saveza (GLAS) Anka Mrak Taritaš ponovno je u nedjelju, 3. veljače 2019. izabrana za predsjednicu GLAS-a kao jedina kandidatkinja za tu funkciju na stranačkoj izbornoj konvenciji dobivši jednoglasnu podršku 61 člana izborne  konvencije GLAS-a.
Za potpredsjednike GLAS-a izabrani su Goran Beus Richembergh i Diana Topčić Rosenberg, dok su za članovi stranačkog predsjedništva izabrani Stanko Borić, Sonja Koening, Jasmina Pašagić Škrinjar i Melita Samoborec.

ODLAZI LI U BRUXELLES?

Anka Mrak Taritaš u svom je obraćanju posebnu pozornost posvetila europskim izborima na koje GLAS izlazi na listi zajedno s ostalim članicama Amsterdamske koalicije. Pozvala je članove i simpatizere da već sutra krenu u kampanju za europske izbore jer nije svejedno tko hrvatske građane zastupa u Europskom parlamentu. Naime, 23. veljače 2019.Amsterdamska koalicija predstavit će svoju listu za europski parlament, a predsjednica GLAS-a Anka Mrak Taritaš otkrila je da će iz GLAS-a na toj listi uz nju biti Dijana Topčić Rosenberg i Jozo Radoš.

SUMNJE IZ GUNJE

Više o gospođi Anki Mrak Taritaš, predsjednici parlamentarne stranke GLAS-a možete pročitati na ovom linku: https://panopticum.hr/gradevinska-barunica-iz-malinske/

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon