GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

Tekst: ARZ

Foto: C. L.

Većina medija, i onih tiskanih i onih elektronskih, svake godine objavljuje godišnje horoskope za sve znakove zodijaka, ali to čine na prilično konfekcijski način kojim generaliziraju i uopćavaju sliku budućih događaja u godini koja dolazi. Godišnji horoskop za 2022., sažetak prilika i neprilika koje vas čekaju se djelomično može poklopiti sa onim što vam zvijezde spremaju, ali pravu sliku zvjezdane prognoze iduću godinu za vas može napraviti samo vaš astrolog na temelju vašeg datuma rođenja, sata rođenja, mjesta rođenja i mjesta gdje sada živite.

U takav godišnji horoskop za sljedeću godinu se možete pouzdati i prema njemu prilagoditi svoje planove za iduću godinu. Godišnji horoskopi za 2022. dostupni u medijima, često se razlikuju među sobom, pa tako jedni navode da je godina koja dolazi znakovita za šest znakova, drugi izdvajaju četiri znaka kojima godina donosi dobra iznenađenja, a treći tvrde da će godina koja dolazi biti ekstra dobra za samo tri znaka.

Koji su najsretniji znakovi u godini koja dolazi?

Tradicija godišnjih horoskopa ima zadaću da nas ohrabri, da nam pruži nadu, osnaži optimizam i upozori nas na teška razdoblja. Godišnji horoskop za 2022. koji donosi popis najsretnijih znakova u godini koja dolazi, srećom ne treba shvatiti bukvalno, jer nekoga usrećuje ljubav, nekoga novac, nekoga skladan obiteljski posao, nekoga bi usrećio novi posao, auto, kuća ili stan. Svakoga usrećuje nešto drugo, zato generalne horoskope čitajte kao zabavne horoskope, eventualno kao orijentir za vaša moguća pitanja osobnom astrologu.

Sažetak prilika i neprilika koje vas čekaju

Godišnji horoskop za 2022. koji izdvaja Rakove, Jarce i Ribe kao znakove koji će najbolje iskoristiti godinu koja dolazi, te iste znakove treba navesti da zatraže osobnu godišnju prognozu. Po jednom drugom godišnjem horoskopu Ovan, Blizanci, Škorpion i Vodenjak će u 2022. plivati u novcu koji mogu trošiti do mile volje, što nikako ne treba olako shvatiti i dovesti sebe u nezavidnu situaciju. Spomenuti znakovi ovakve prognoze svakako trebaju provjeriti kod svog osobnog astrologa, kroz osobni godišnji horoskop za 2022. godinu.

Sretna godina za čak šest znakova zodijaka

Po jednoj astro prognozi čak šest znakova zodijaka čekaju velika sreća i zadovoljstvo u 2022. godini, što je ravno pola zodijaka, kao da raspolovimo zvjezdano nebo. Prema toj astrološkoj prognozi sretna godina se smješka za slijedeće znakove zodijaka, i to: Ovan, Blizanci, Djevica, Vaga, Škorpion i Vodenjak.

Može se primijetiti da se Vaga kao zodijački znak prvi put pojavljuje među izabranim sretnicima, ali savjet za svih šest nabrojanih znakova bio bi da oni tu najavljenu veliku sreću u 2022. godini temeljito proanaliziraju sa svojim astrologom kroz osobnu godišnju prognozu za kalendarsku godinu koja dolazi. Ako pripadate ovoj grupi horoskopskih znakova, bit će vam ugodno čitati ovako lijepe i obećavajuće prognoze, ali nemojte da vas to ponese i učini neopreznima. Godišnji horoskop za 2022., bit će zanimljivo ako izdvojite sve dobre prognoze za vaš horoskopski znak, a onda napravite osobno astro godišnje predviđanje sa svojim astrologom i onda to usporedite. Tada se može dogoditi dosta podudarnosti, ali i velikih odstupanja.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon