GLAVNI DIONIČAR HNS POSLAO POLITIČKU PORUKU HDZ

Tekst: Panoticum

Foto/Ilustracija: Tportal/Akcija mladih

Kako javljaju pojedini hrvatski mediji predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak najavio je da uskoro odlazi s mjesta predsjednika HNS-a te da će ta stranka napustiti vladu Andreja Plenkovića postane li Miro Kovač predsjednik HDZ-a na unutarstranačkim izborima koji su zakazani za 15. ožujka 2020. Kako je nedavno izjavio šef dioničkog društva HNS, povlači se s pozicije predsjednika stranke da bi otvorio vrata novoj budućnosti HNS-a te da se vraća u poduzetništvo, a politički u rodni Osijek.

Osim toga, navedo je kako HNS prati što se događa u HDZ-u jer je ta stranka važna za Hrvatsku, no izbjegavaju na bilo koji način se uključivati u njihove unutarstranačke izbore. Zaključio je da je svima jasno, ako Miro Kovač pobijedi na unutarstranačkim izborima u HDZ-u da onda, ne samo HNS nego i mnoge druge stranke više neće imati prostor za suradnju s HDZ-om.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon