GLAS: POZIVAMO GRAĐANE BEOGRADA DA SE OKUPE POD ZASTAVAMA DEMOKRATSKE SRBIJE NA SKUPU PROTIV KRAĐE IZBORA

Tekst: GLAS

Foto: G. T.

GLAS poziva simpatizere i građane da izađu na ulice Beograda i priključe se velikom protestnom skupu protiv krađe izbora, u subotu 30. 12. 2023. u 12h na Terazijama. GLAS podvlači da učestvujemo u mirnim ali odlučnim demonstracijama i pozivamo sve učesnike da ne nasedaju na provokacije nasiljem. Pozivamo policiju na uzdržanost i podršku mirnom građanskom protestu.

GLAS upozorava ruskog ambasadora Aleksandra Bocan-Harčenka da ne preti nasiljem Beograđanima i građanima Srbije koji će sutra biti u Beogradu. Njegove ponovljene pretnje iznete u ruskim medijima, predstavljaju flagrantno kršenje Bečke konvencije i drsko mešanje Rusije u unutrašnje stvari i izborni proces u Srbiji.

U ovoj tragičnoj godini naših poraza i neuspeha koji se ubrzano umnožavaju, pozivamo građane da se još jednom okupe pod zastavama slobodne demokratske Srbije i zajedničke porodice evropskih naroda.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon