GEOGRAFSKI PONEDJELJAK: ŠTO SAM NAUČIO NA PLANINI – PREDAVANJE POVODOM MEĐUNARODNOG DANA PLANINA

Tekst: F. R.

Foto: D. T.

Povodom Međunarodnog dana planina kojim se ukazuje na potrebu stalnog osvješćivanja golemog značenja planina i održivog razvoja njihova okoliša za očuvanje kvalitetnog života stanovništva na tribini Geografski ponedjeljak, 12. prosinca 2022. novinar Milan Majerović-Stilinović će održati predavanje “Što sam naučio na planini” prema naslovu istoimene knjige. Predavanje počinje u 19 sati u predavaonici 2 Geografskog odsjeka PMF-a u Zagrebu na adresi Ilica 242 (HKS) – ulaz iz Domobranske.

Milan Majerović-Stilinović rođen je 1972. godine. Kao diplomirani i slobodni novinar radio je u dnevnim listovima, na radijskim postajama, web portalima i internetskim televizijskim programima. U javnosti najviše prepoznatljiv kao TV reporter, urednik i voditelj, posljednjih godina radi kao samostalni savjetnik za komunikacije i odnose s javnošću.

Podsjetimo, Geografski ponedjeljak tribina je Hrvatskog geografskog društva osnovana 1947. godine. U svojim počecima zemišljena je kao glavna društvena aktivnost tada novoobnovljenog Geografskog društva Zagreb. U sklopu tribine tijekom godine održavaju se popularno-znanstvena i putopisna predavanja kako djelatnika Geografskog odsjeka PMF-a i HGD-a, tako i vanjskih suradnika različitih struka, te su otvorena za građanstvo.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon