GEOGRAFSKI PONEDJELJAK: PUTOPISNA TRIBINA – TANKEROM KROZ PET MORA

Tekst: Panopticum

Foto: PMF

U akademskoj godini 2021/2022. na PMF-u u Zagrebu u programu se nalaze putopisna predavanja pod nazivom “Geografski ponedjeljak”. Prvo od predviđenih ovogodišnjih predavanja održati će se u ponedjeljak, 8. studenog 2021. s početkom u 19 sati u predavaonici 1 Geografskog odsjeka zagrebačkog PMF-a, Marulićev trg 19. Predavanje će održati profesor Jere Bilan iz Pomorske škole u Zadru.

Tema predavanja nosi naziv “Tankerom kroz pet mora po sirovu naftu”. Naime, prof Bilan će kroz svoje iskustvo plovidbe nastojati prenijeti najinteresantnije dojmove iz života pomoraca, ali i geografske impresije i činjenice. Ulaz na predavanje je besplatan.

Podsjetimo, Geografski ponedjeljak tribina je Hrvatskog geografskog društva. U sklopu tribine tijekom godine održavaju se popularno-znanstvena i putopisna predavanja kako djelatnika Geografskog odsjeka PMF-a i HGD-a, tako i vanjskih suradnika različitih struka, te su otvorena za građanstvo.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon