GEOGRAFSKI PONEDJELJAK: IZRAEL – EDUKATIVNI TURIZAM

Tekst: F. R.

Foto: PMF

Predavanje na tribini Geografskog ponedjeljka, 5. prosinca 2022. godine s početkom u 19 sati nosi naziv “Izrael – edukativni turizam” a održati će ga Tvrtko Pleić i Martina Glučina u predavaonici 2 Geografskog odsjeka PMF-a na novoj adresi Ilica 242 (HKS) – ulaz iz Domobranske.

Naime, ukoliko želite saznati više o Izraelu, državi stalne napetosti i istovremeno na prostoru bogate povijesti – ovo je jedinstvena prilika koja se ne propušta. Osim toga, u okviru predavanja biti će predstavljen grad Jeruzalem, zatim izraelski pustinjski prostori, mediteranska metropola Tel Aviv, Mrtvo more te mnogobrojna mjesta povezana s  kulturom sjećanja.

Podsjetimo, Geografski ponedjeljak tribina je Hrvatskog geografskog društva osnovana 1947. godine. U svojim počecima zemišljena je kao glavna društvena aktivnost tada novoobnovljenog Geografskog društva Zagreb. U sklopu tribine tijekom godine održavaju se popularno-znanstvena i putopisna predavanja kako djelatnika Geografskog odsjeka PMF-a i HGD-a, tako i vanjskih suradnika različitih struka, te su otvorena za građanstvo.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon