GEOGRAFSKI PONEDJELJAK: GIS U HRVATSKIM ŠKOLAMA – JUČER, DANAS, SUTRA

Tekst: Panopticum

Foto: PMF

Prvo ovogodišnje predavanje na tribini Geografski ponedjeljak u nastavnoj godini 2022/2023.,  održati će se 10. listopada 2022. godine s početkom u 19 sati u prostorima Hrvatskog katoličkog sveučilišta (HKS), Ilica 242 u Zagrebu. Predavanje će održati Marija Džankić Mićunović s temom GIS u hrvatskim školama – jučer, danas, sutra. Zbog oštećenja nastalih usljed potresa predavanja na tribinama Geografski ponedjeljak održavati će se do daljnjeg na zagrebačkoj novoj adresi Ilica 242 (HKS). Ulaz je slobodan.

Tema tribine donosi iskustva kako znanja o GIS-u uskladiti s nastavom i poslom učitelja geografije, a istovremeno razvijati GIS vještine. Također, publika će tijekom predavanja moći saznati odgovore na pitanja – moramo li se nakon fakulteta usmjeriti u samo jednom poslovnom smjeru ili možemo unaprijediti svoj posao kombinirajući znanja i vještine iz različitih područja.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon