GEOGRAFSKI PONEDJELJAK: GEOPOLITIČKA POZADINA RATA U UKRAJINI

Tekst: D. B.

Foto: UNIZG

U okviru Geografskog ponedjeljka koji se tradicionalno održava na zagrebačkom PMF-u, 7. studenog 2022. godine u 19 sati predavanje s vrlo aktualnom temom održati će prof. dr. sc. Zoran Stiperski. Predavanje pod nazivom “Rat u Ukrajini – geopolitička pozadina” održati će se na novoj adresi Gegrafskog odsjeka PMF-a u Ilici 242 (HKS) – ulaz iz Domobranske ulice.

Prof. dr. sc. Zoran Stiperski je redoviti sveučilišni profesor na Geografskom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Nositelj je više kolegija na preddiplomskom, diplomskom i poslijediplomskom studiju kao i mentor studetima na završnim i diplomskim radovima, te doktorskim disertacijama.

Geografski ponedjeljak tribina je Hrvatskog geografskog društva osnovana 1947. godine. U svojim počecima zemišljena je kao glavna društvena aktivnost tada novoobnovljenog Geografskog društva Zagreb. U sklopu tribine tijekom godine održavaju se popularno-znanstvena i putopisna predavanja kako djelatnika Geografskog odsjeka PMF-a i HGD-a, tako i vanjskih suradnika različitih struka, te su otvorena za građanstvo.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon