FLYDUBAI OBNAVLJA LETOVE PREMA ZAGREBU

Tekst: C. M. L.

Foto: J. Škof

Flydubai, zrakoplovna kompanija sa sjedištem u Dubaiju, objavila je u četvrtak, 23. rujna 2021. nastavak letova prema Zračnoj luci Zagreb dva puta tjedno, a od prosinca ove godine povećat će učestalost tjednih letova na četiri. Emirates će imati tzv. codeshare na ovim linijama te nuditi putnicima vezu s ostatkom svijeta kroz Dubai, međunarodno zračno središte.

Naime, s postupnim ublažavanjem međunarodnih ograničenja putovanja, Flydubai je proširio svoju mrežu na više od 95 odredišta u 50 zemalja diljem Afrike, Srednje Azije, Kavkaza, Srednje i Jugoistočne Europe, arapskim zemljama kao i državama Bliskog istoka te Indijskog potkontinenta. Ponovno pokretanje poslovanja kompanije Flydubai na hrvatskom tržištu omogućit će većem broju ljudi putovanje u Dubai u sigurnom okruženju koje minimizira kontakt posade i putnika te nudi putnicima potrebnu sigurnost budući zračni prijevoznik posjeduje besplatno globalno osiguranje za Covid-19 kako bi putnicima pružio veći mir tijekom putovanja.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon