FESTIVAL TEHNIČKE KULTURE U RIJECI

Zajednica tehničke kulture Rijeka organizator je četvrtog programa pod nazivom “Dan tehničke kulture na Korzu – Festival tehničke culture”, koji će se održati 12. rujna 2016. godine uz financijsku potporu Grada Rijeke, Odjela gradske uprave za sport i tehničku kulturu. Manifestacija će se održati na riječkom Korzu ispred Gradske ure u ponedjeljak 12. rujna 2016. godine u trajanju od 10 do 16 sati, a raspored događanja je kako sljedi:

Festival TEHNIČKE KULTURE U RIJECI

Tekst: M. Šamanić

Foto: www.mojarijeka.hr

Zajednica tehničke kulture Rijeka organizator je četvrtog programa pod nazivom “Dan tehničke kulture na Korzu – Festival tehničke culture”, koji će se održati 12. rujna 2016. godine uz financijsku potporu Grada Rijeke, Odjela gradske uprave za sport i tehničku kulturu.

Manifestacija će se održati na riječkom Korzu ispred Gradske ure u ponedjeljak 12. rujna 2016. u trajanju od 10 do 16 sati, a raspored događanja je kako sljedi:

od 7 do 8,30 sati podizanje šatora ZTK Rijeka

od 8,30 do 9,45 sati postava i uređenje prostora

od 10 do 16 sati dinamički prikaz aktivnosti

od 13 do 13,30 sati svečano otvaranje programa

U Zajednicu tehničke kulture grada Rijeke udružene su 62 članice koje obuhvaćaju 12 grana tehničke kulture, a gotovo da nema tehničke aktivnosti koje udruge ne njeguju, od modelarskih i maketarskih aktivnosti do djelatnosti povezanih sa zrakoplovstvom, elektronikom, astronomijom, mikroelektronikom, robotikom, informatikom, foto-kino-video tehnikom, radio tehnikom, prometnom kulturom, inventivnom djelatnošću, jedriličarstvom, podvodnim aktivnostima, ekologijom i tehničko sportskim aktivnostima na moru i vodi.

Cilj programa je potaknuti mladež i građane na uključivanje u jednu od niza tehničkih aktivnosti u Rijeci te tako osmisliti svoje dodatno obrazovanje i slobodno vrijeme.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon