SHZ: FARIZEJ KOMŠIĆ – BLEFER U JANJEĆOJ KOŽI

Tekst: SHZ

Foto: ZL/UN

Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine – Željko Komšić, ustvrdio je na sastanku s UN-ovim dužnosnikom da “Hrvatska niječe genocid počinjen u vrijeme NDH usporedivši je s Republikom Srpskom”. Sada je svima jasno da je hrvatski farizej iz BIH Željko Komšić, zavaran prividom – materijom, izdvojio se iz hrvatske zajednice, pa pomoću raznih okupatora i hijena, kao zlo u BIH, urušava Život – Hrvate. Prema Klaiću, riječ farizeji iz armenskog jezika: “izdvojeni”, “odijeljeni”… Sve u svemu, farizej Željko Komšić svojim sofističkim stilom, pomoću svoje konačne baklje, zavaran prividom, tendenciozno egoist, smatra da je prevario dostojanstvene Hrvate, štovatelje života. Naprotiv, ne shvaća da je prevario sebe, jer život je vječno a zlo koje razdvaja je prolazno i konačno.

Cirkusant farizej Željko Komšić, kao samodopadni glumac posrnuo je, i sam je sebi svrha. Nije svjestan da je odraz laži, krađe… Dakle, egoistički je usmjeren i prema životu neodgovorn, i zato je glup. Farizeju Željku Komšiću je sofizam oruđe za blefiranje, kojim stvara situacije za kompromitiranje, on ne drži do vlastitog dostojanstva i časti kao smisla životu. Dakle, farizej Komšić se bavi sami sobom, na račun naroda – jedne zajednice.

Očigledno, farizej Komšić po BIH svojim nedjelima ostavlja iza sebe pustoš, što pokazuje da je odraz nereda, a kao posljedica i …, zato je bezdušnik, blefer u janjećoj koži. Ova loša obilježja imaju vlastodršci, zastupnici farizejštine koji sami sebi daju za pravo kontrolirati svjetovno u BIH. Ali slijedom ponašanja neuredni farizeji pokazuju se kao izluđeno konačni.

Farizejima smeta zajedništvo jednog naroda – kao snaga, a oni su samo pojedinci ili grupice koje žele da narod živi za njih, da budu po neredu izraziti. Dakle, prozirne su sofističke zamke i zato se ne smije dozvoliti da razdvajaju, samoobilježeni, izdvojeni kao patološke su pojave, laskavci i udvarači zbog glasova, radi vlasti. Ukupno njihovo izražavanje, ponašanje prezentira lašca, kao takvi neuvjerljivi su, ništa od dobra ne pokazuju u stvarnosti, što čovjeka upozorava na opasnost od njihove farizejštine. Ne znaju da je spas vraćanje na izvor života, u obraćeništvu.

Zadar, 29. rujna 2019.                                           STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon