EXPORTNI DEMOGRAFSKI MARKETING

Tekst: B. D.

Foto: www.orizon.de/hr

U trenucima dok Republika Hrvatska vodi bitku u popravljanju negativne demografske bilance i nastoji poticajnim mjerama zaustaviti trend iseljavanja svojih građana, proslavljeni hrvatski skijaš Ivica Kostelić našao se u zanimljivoj ulozi na jumbo plakatima i web stranicama posredničke tvrtke Orizon iz Njemačke  Riječ je o tvrtki za posredovanje u zapošljavanju hrvatskim građanima koji posao traže u Njemačkoj, ali koja nudi i pomoć u snalaženju u novoj sredini. Propagandne poruke izrazito sugestivnog karaktera tvrtke Orizon koje se u javnosti mogu pronaći uz fotografiju proslavljenog hrvatskog sportaša glase (citiramo):

“Osigurajte si priliku za rad u Njemačkoj – mi vam možemo pomoći! Razmišljate li o radu u Njemačkoj? Jeste li se možda već čvrsto za to odlučili, no ne znate kako to izvesti? U tom ste slučaju u Orizonu na pravom mjestu! Naši savjetnici govore hrvatski i osim što će vam pomoći da pronađete željeni posao u Njemačkoj, odgovorit će i na sva vaša pitanja i nedoumice.”

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon