EVENT ZA BAJKERICE: MTC FELIX ARBA 2023.

Tekst: Panopticum/MTC

Foto: Moto Trip Croatia

Na otoku Rabu od 26. do 28. svibnja 2023. se održava popularni MTC FELIX ARBA je moto & photo event za bajkerice. Prema dostupnoj najavi organizatora event je posvećen svim ženama motoristicama kao podrška protiv svih predrasuda s kojima se one susreću u društvu. Ujedno je i promocija moto turizma u Hrvatskoj i otoku Rabu ali i promocija rapske kulturne i povijesne baštine i prirodnih ljepota.

Iako je MTC FELIX ARBA event na kojem su u centru pažnje i glavni akteri žene motoristice, na njega su dobrodošli svi ostali motoristi ali i svi drugi gosti bez obzira da li pripadaju moto svijetu ili ne. Službeni dio eventa započinje u petak 26. svibnja 2023. dočekem sudionica u pubu Forum i večernjim Welcome Partyem na kojem će sve prisutne zabavljati bajkerica DJ Kristina Blondes.

Program u subotu 27. svibnja 2023. započinje defileem za bajkerice uz policijsku pratnju. Također će u subotu tokom cijelog dana na Trgu sv. Kristofora biti predstavljanje i testne vožnje motocikala Royal Enfield, te prezentacija uz akcijske cijene Rajskog piva Pivovare Rab. U večernjim satima za sve sudionice i sudionike na rapskoj Veloj rivi biti organiziran koncert a svi koji ne žele na koncert zabavljati se mogu u pubu Forum.
U nedjelju 28. svibnja 2023., posljednjeg dana eventa, sve sudionce MTC FELIX ARBA imaju besplatan panoramski izlet s brodom i to u dva termina, s polaskom u 11 sati i u 13 sati.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon