ELMEDIN IZ BUSOVAČE: SVAKU VEČER SPAVAM S DRUGOM ŽENOM

Tekst: Blic

Foto: Grad Busovača

U mirnom gradiću Busovača, jedna neobična ljubavna priča privlači pažnju zajednice i pritom izaziva različite komentare šire javnosti. Naime, izvjesni Elmedin Karić živi u braku sa dvije žene, a kako kaže, to je ostvarenje sna kojem je oduvijek maštao. Elmedinova prva supruga, Fatima, majka je njihova tri sina i zajedno su prošli kroz mnoge uspone i padove tokom godina braka. Međutim, prije dve godine, Elmedin je uveo drugu ženu u svoj život. Upoznao je Janu, koja dolazi iz Ukrajine, dok je boravio u Njemačkoj na privremenom radu. Osim ljubavi zmeđu njih se rodila i želja da žive zajedno.

“Raspored spavanja… Vidi sa jednom ženom spavam ja ovde, dok je druga sa decom tamo. Sledeća noć ide druga žena meni, ova prva ide deci. Nema veze što im nije mater, oni se vole svi, deca poštuju i ovu što im nije prava mater. Ja sam rekao i ovom starijem, što je u školi, moraš malo poštovati Janu, mi ćemo svi zajedno živeti. Poštujemo se, dogovorili smo se tako.”, priča Elmedin.

Elmedinov otac, međutim, nije podržao ovu nekonvencionalnu obiteljsku dinamiku i potjerao je sina iz kuće, izražavajući svoje neslaganje s načinom života koji je imedin odabrao. No, Elmedin je odlučio da kupi kuću na kredit, gde sada živi sa svojim dvijema suprugama i njihovo troje djece.

“Fatima njoj pravi pite, i naš pasulj bosanski, a ona njoj taj neki boršč iz Ukrajine, pravi ta neka kuvana jela koja su da prste poližeš“, rekao je između ostalog Elmedin na pitanje tko je glavni u kuhinji.

Ipak, tu se postavilo i pitanje, kako je Fatima reagirala na dolazak Elmedinove druge žene iz Ukrajine. Kako je ispričao, duže vrijeme joj je nabacivao takvu ideju, ali Fatima nije u prvi mah bila raspoložena za takav vid odnosa. Ipak, na kraju je popustila.

“Fatima ima 28, ona 44, ja 32 godine. Tu je ljubav, isto smo nas troje rođeni, zajedno rođeni, zajedno odrasli, zajedno živimo. Uvek mašta me je vozila, hoću ja da imam dve žene. Onda sam ja njoj malo nabacivo, ja imam drugu, hoću tamo vamo. Ona meni, ja ću tebe ubiti. Reko, hajde de, bona, tebe volim. Ona mi je prva rekla, ženu ne smeš ostaviti. Ženu ne smeš ostaviti, ne smeđ je ostaviti zbog mene, to me je i najviše privuklo kod nje. Onda sam i ovoj malo nabacio za nju, ona mene voli, napravi mi hranu, masira mi noge, napravi mi cigaru, kafu. Ujutru ustaje pre mene, budu me za posao, napravi mi sendvič, kafu, dok sam u Nemačkoj bio.”, rekao je on između ostalog o njihovom odnosu, dodajući da će ostati zajedno dok ih smrt ne rastavi.

Nedavno se vratio iz Ukrajine, gde je vodio Janu kako bi podržao njenu obitelj nakon smrti majke. Uprkos izazovima i preprekama, žene Jana i Fatima, sada dobro surađuju, pomažu jedna drugoj i dijele krevet – odnosno, dijele svog supruga. Elmedin kaže da se Jana i Fatima slažu kao prave sestre…

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon