EBAN WINTER UNIVERSITY 2016.

Konferencija Eban Winter University 2016, koja se održava u Zagrebu od 29. do 30. studenog 2016. godine, postat će središnje mjesto okupljanja za sve poduzetnike, investitore i startup entuzijaste iz svih dijelova Europe i svijeta. Dva dana konferencije donosi predavanja, panele i govore najvećih stručnjaka startup industrije, priliku za networking te uvid u najnovije trendove na tržištu. Neizostavan dio konferencije je i startup natjecanje Zagreb Connect koje će prijavljenim timovima omogućiti vidljivost na globalnoj razini. Prijava se vrši preko obrasca na web stranici konferencije http://ebanwu2016.com/,

Zagreb Connect

Tekst: Panopticum

Foto: www.hamagbicro.hr

Konferencija Eban Winter University 2016, koja se održava u Zagrebu od 29. do 30. studenog 2016. godine, postat će središnje mjesto okupljanja za sve poduzetnike, investitore i startup entuzijaste iz svih dijelova Europe i svijeta. Dva dana konferencije donosi predavanja, panele i govore najvećih stručnjaka startup industrije, priliku za networking te uvid u najnovije trendove na tržištu.

Neizostavan dio konferencije je i startup natjecanje Zagreb Connect koje će prijavljenim timovima omogućiti vidljivost na globalnoj razini. Prijava se vrši preko obrasca na web stranici konferencije http://ebanwu2016.com/, a svi zainteresirani mogu se prijaviti do 1.rujna 2016. Nagradni fond natjecanja iznosi 50 tisuća eura, a sudjelovanje u finalu uključuje i mentorstvo od strane uglednih domaćih i inozemnih poduzetnika.

Posebnu snagu konferenciji pružaju strateški partneri – Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije HAMAG-BICRO te Izraelsko veleposlanstvo u Zagrebu, čime se konferencija dodatno širi izvan granica Europe. Izraelci na konferenciju dovode i tri visoko rangirana govornika koji će se aktivno uključiti u program konferencije te mentoriranje finalista Zagreb Connecta. Veleposlanica Izraela u Hrvatskoj, Zina Kalay Kleitman izjavila je kako Veleposlanstvo države Izraela već treću godinu sudjeluje u ovom projektu, a razlog je taj što je Država Izrael broj jedan u tome području.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon