DR. VUKUŠIĆ INTERVJUOM UZNEMIRIO GAY POPULACIJU U ISTRI

Tekst: Panopticum

Foto: Glas Istre

Dr. Herman Vukušić, jedan od sudionika najpoznatijeg ljubavnog trokuta među hrvatskom intelektualnom elitom koji je obznanom rezultirao javnim čerupanjem dvije uvažene pripadnice iz lječničkih i odvjetničkih krugova, a sve u borbi za naklonost alfa mužjaka, ponovo je svojim znanstvenim istupima zatalasao scenu LGBT zajednice u Istri, ali i šire.

Naime, poznati psihijatar dr. Vukušić je 6. kolovoza 2022. godine za subotnje izdanje Glasa Istre ponovo otvorio teme o medicinskoj pretvorbi gay osobe u žensko ili muško.

Kako u svom intervju pojašnjava dr. Vukušić problem sa zagovornicima ove ideologije je to što oni apsolutno ne žele diskusiju, ne žele razgovarati temeljem znanosti ni argumenata. Primjerom psihijatar Vukušić pojašnjava da transrodna žena nije žena, kao ni transrodni muškarac koji se osjeća kao žena i naziva se ženom. Bez obzira što govore tzv. aktivisti, pa čak i bez obzira koliko nanizali titula iza sebe, spol se ne određuje samo genitalijama, niti unutarnjim reproduktivnim organima, pa niti sekundarnim karakteristikama. Spol se određuje isključivo spolnim stanicama, navodi dr. Vukušić.

Kako neslužbeno saznajemo, broj više tiskovnog izdanja subotnjeg Glasa Istre tražio se na Punta Križi, najpopularnijoj gay i swingerskoj plaži nedaleko Rovinja. Na ovom se mjestu, koje slovi kao najpoznatija swingerska plaža u Hrvatskoj, ne okupljaju klinci već ju posjećuju isključivo homoseksualci.

Cjelokupni intervju s dr. Hermanom Vukušićem o zanimljivoj sociološko-medicinskoj temi možete pročitati na internetskoj poveznici dnevnih novina iz Pule.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon