DR. NENAD RAOS IMENOVAN NOVIM GLAVNIM UREDNIKOM PORTALA PANOPTICUM

Tekst: M. Čalogović

Foto: T. Marjanac

Portal Panopticum je u petoj godini postojanja napustio dosadašnji glavni urednik Damir Sremiš. U potrazi za novim glavnim urednikom, izbor je početkom prosinca 2021. godine pao na dugogodišnjeg glavnog urednika našeg najstarijeg, a po mnogima i najboljeg časopisa za popularizaciju znanosti Priroda, koji više ne izlazi, doktora kemije Nenada Raosa.

Dr. sc. Nenad Raos je naš najproduktivniji popularizator znanosti – objavio je 13 popularno-znanstvenih knjiga, bio je autor 7 znanstveno-popularnih izložbi u zagrebačkom Tehničkom muzeju Nikola Tesla, i održao je velik broj popularnih predavanja. Premda u mirovini, i dalje je vrlo aktivan pa je upravo dovršio novu knjigu o kemiji u arhitekturi.

Vjerujemo da će Panopticum s novim glavnim urednikom održati kvalitetu provjerenih vijesti, osvrta i prikaza, i nadamo se daljnjem razvoju kojem je za cilj aktualno, objektivno i kvalitetno izvještavanje o svim temama koje zanimaju naše čitatelje. Povodom toga mu želimo puno uspjeha u Panopticumu.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon