DOMAĆIN KONTROVERZNOG TURNIRA ADRIA-TOUR PODIŽE BALONE NA TENISKE TERENE

Tekst: Panopticum

Foto: D. Bursać

Nakon prošlogodišnjeg epidemijološkog skandala u Zadru dopuštanjem da se ignoriraju gotovo svi sigurnosni i zdravstveni protokoli kod organizacije teniskog turnira ADRIA TOUR, pogodovanjem Vlade RH grupaciji iz Srbije, a koja je bila organizator cijelog balkanskog teniskog derneka, i to posebno na okolnost kojom su odobrili da se zaobiđu hrvatski zakoni, Ministarstvo sporta i turizma RH poduprijet će s 325 tisuća kuna plan ulaganja u teniski kompleks u sklopu Športskoga centra Višnjik u Zadru.

Financijskom injekcijom ministarstva Nikoline Brnjac obuhvaćen  je zahvat podizanja balona nad trima terenima za tenis s betonskom podlogom. ŠC Višnjik na taj će način u svako doba godine biti još atraktivnije i privlačnije odredište brojnim domaćim i inozemnim tenisačima. Kako nadalje navode iz ŠC Višnjik, teniski kompleks je izvrstan primjer dobro osmišljene i realizirane suradnje niza subjekata, od Grada Zadra, Hrvatskoga teniskoga saveza, prije i Središnjega državnoga ureda za šport, a sada i Ministarstva turizma i sporta preko Uprave za sport.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon