DODJELA PLAKETA POVODOM 50 GODINA HED

Tekst: M. Š.

Foto: HED

Povodom obilježavanja 50-godišnjice neprekidnog rada, Hrvatsko ekološko društvo (HED) na svečanosti u Palači Matice hrvatske u Zagrebu u utorak, 9. travnja 2019. dodijelilo je dvije plakete za značajan doprinos radu društva i to upravo dvojici djelatnika – dr. sc. Vladimiru Kušanu i prof. dr. sc. Miloradu Mrakovčiću.

Prof. dr. sc. Sven Jelaska, predsjednik HED-a, i izv. prof .dr. sc. Sanja Gottstein, dopredsjednica HED-a, proglasili su i počasne članove te dodijelili priznanja stručnjacima i institucijama za rad i doprinos radu Društva.

Hrvatsko ekološko društvo osnovano je 9. travnja 1969.godine s ciljem promicanja, popularizacije i unapređivanja svih grana ekološke znanosti, okupljanja građana koji se bave ekologijom kao znanosti te zaštitom prirode i okoliša, poticanja unapređenja nastave iz područja djelatnosti na svim razinama obrazovanja, strukovnog povezivanja te stručnog i profesionalnog usavršavanja članova.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon