DOBROTVORNA PREDSTAVA U KORIST OSOBA POD MEĐUNARODNOM ZAŠTITOM

Tekst: M. P. P.

Foto: JRS

Podrške institucija u kulturi humanitarnim projektima važan su dio njihove društvene misije, odgovornog poslovanja, podizanja svijesti o najugroženijima među nama te aktivnog propitivanja društvenih događanja od strane umjetnika, kulturnih djelatnika i institucija koje predstavljaju. Primjer toga je partnerstvo i podrška koju je Zagrebačko kazalište mladih (ZKM) odlučilo ove godine pružiti Isusovačkoj službi za izbjeglice (JRS) i to na način da pola zarade od igranja predstave ‘Pansion Eden’ donira integracijskim projektima katoličke humanitarne udruge koja u Hrvatskoj skrbi o tražiteljima azila i osobama pod međunarodnom zaštitom, posebno posvećujući svoj rad obiteljima, djeci i najugroženijima.

Već ovoga vikenda, u subotu 25. siječnja, i u nedjelju, 26. siječnja 2020., gledatelji mogu biti sigurni da će kupnjom ulaznice za predstavu ‘Pansion Eden’ učiniti nešto dobro i korisno u životu izbjeglica u Hrvatskoj.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon