DIPLOMATSKI SUSRET NA ZAGREBAČKOM KAPTOLU

Tekst: Panopticum

Foto: www.zg-nadbiskupija.hr

U utorak 9. travnja 2019. godine, u ime zagrebačkog nadbiskupa kardinala Josipa Bozanića koji se nalazi na službenom putu u Rim, mons. Ivan Šaško, pomoćni biskup zagrebački, primio je njegovu ekscelenciju Ilana Mora, veleposlanika Države Izrael u Republici Hrvatskoj, zatim mons. Giuseppea Pinta, apostolskoga nuncija u Republici Hrvatskoj i prof. dr. sc. Željka Tanjića, rektora Hrvatskoga katoličkog sveučilišta, radi dogovora o organiziranju proslave 25. obljetnice uspostave diplomatskih odnosa između Svete Stolice i Države Izrael.

Kako navode iz Zagrebačke nadbiskupije, u srdačnome suradničkom ozračju naznačeni su daljnji koraci koji vode prema ostvarenju zacrtane inicijative. U razgovoru su sudjelovali mons. Janusz Błachowiak, savjetnik u Apostolskoj nuncijaturi u Zagrebu, i preč. Marko Kovač, biskupski vikar za pastoral Zagrebačke nadbiskupije.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon